Dinssi Oy on itsenäinen, kaupallisista ja julkisista toimijoista riippumaton suunnittelu- ja asiantuntijatoimisto.

Ydinosaamistamme ovat ammattikeittiöiden ja terveydenhuollon tilat, laitteet, kalusteet, erikoisjärjestelmät ja toimintaprosessit - koko elinkaaren ajan.
Työmme peruslähtökohdat ovat asiakkaamme kuunteleminen ja kokonaisvaltainen osaaminen. Ainoa tuotteemme on asiantuntemus ja työtämme ohjaa vain asiakkaamme etu.
Työskentelemme kaiken kokoisissa tehtävissä ja hankkeissa, on kyse sitten selvitystyöstä, suunnittelusta, budjetoinnista, hankinnoista, toiminnallisista parannuksista tai kokonaisesta rakennushankkeesta. Tutustu tarkemmin kaikkiin palveluihimme.
Palvelemme kaikkia yrityksiä ja yhteisöjä. Tunnemme julkisten hankkeiden erityispiirteet sekä viranomaisten ja yksityisen sektorin turvallisuus- ja salassapitovaatimukset. Toimimme pääasiassa kaikkialla Suomessa ja tarvittaessa myös muualla maailmassa. Lue tarkemmin, mitä palveluja tarjoamme eri asiakasryhmillemme.
Olemme vastuullinen toimija ja Vastuu Groupin Luotettava kumppani.

Nuori yritys, pitkä kokemus

Kaikkien hankkeidemme toteuttajana toimii Kalle-Heikki Koskinen, joka perusti Dinssi Oy:n vuonna 2023 ketteräksi ja riippumattomaksi erikoisasiantuntijatoimistoksi.
Kalle-Heikki on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan yrittäjänä, osakkaana, johtavana asiantuntijana, vastuullisena suunnittelijana, projektipäällikkönä ja suunnittelijana.
Hän on Suomessa alallaan ainoa asiantuntija, jonka osaaminen kattaa sekä terveydenhuollon että ammattikeittiöiden laitteet ja järjestelmät.
Ota yhteyttä niin keskustellaan, miten voimme auttaa juuri Sinua!